Povedzte ubytovateľovi,
že máte kontakt z ubytovanie.sk

Penzióny Slovensko - Kaštieľ Hanus

Spišské Hanušovce 10, 059 04, Spišské Hanušovce
 
Penzión

Penzión Kaštieľ Hanus je situovaný v prekrásnej prírode Pienin. Poskytujeme Vám ubytovanie v útulných izbách a komfortných apartmánoch.

Penzión Kaštieľ Hanus je situovaný v prekrásnej prírode Pienin. Poskytujeme Vám ubytovanie v útulných izbách a komfortných apartmánoch.

Zobraziť viac

Chcem sa veľmi pekne poďakovať za veľmi príjemné ubytovanie počas osláv Otkinej 40-ky. Máte nádherne zrekonštruovaný kaštieľ, ktorý poskytuje všetko, čo vyčerpaný človek potrebuje. Už len to prostredie je balzam na dušu aj telo. Ešte raz ďakujem, ste veľmi milí ľudia, ktorým záleží na pohodlí svojich zákazníkov. Prajem Vám, aby ste mali stále plný kaštieľ hostí, lebo je vidieť, že vás táto práca baví. :)
Chcem sa veľmi pekne poďakovať za veľmi príjemné ubytovanie počas osláv ...
Viera
100%
12.04.2012
O veľmi príjemný pobyt v kaštieli s vkusne zariadenými izbami sa nám postarali domáci, ktorí sa všemožne starali o naše pohodlie. Pozitívny bol najmä osobný kontakt s domácimi, ktorí boli vždy ochotní a ústretoví a nikdy nedali najavo, že ich vyrušujeme v práci. Hoci sme pochodili už kus sveta, tento prístup nás milo prekvapil. Doporučujem najmä uštvaným manažérom z veľkých miest. Treba si zobrať apartmán, zahodiť mobil a notebook a relaxovať. V kaštieli a okolí je na to veľa príležitostí. My určite prídeme znova.
O veľmi príjemný pobyt v kaštieli s vkusne zariadenými izbami sa nám ...
Zoja a Juraj
90%
12.04.2012

Penzión Kaštieľ Hanus zahŕňa

Kapacity zariadenia

Počet lôžok: 38

Z najbližších zariadení odporúčame

Nevyhovuje Vám zariadenie? Zobraz ubytovacie zariadenia pre: Ubytovanie Penzión, Ubytovanie Spišské Hanušovce
 
Reklama

GAMO Cloud predstavuje jednoduchý a efektívny spôsob ako pre svoju firmu zabezpečiť virtuálne dátové centrum s vysokým výkonom a garantovanou dostupnosťou.

Vyberte si skvele darčeky pre rôzne príležitosti: Darčeky pre muža Darček pre ženu Darček na svadbu Darček na krstiny