Povedzte ubytovateľovi,
že máte kontakt z ubytovanie.sk

Ubytovanie v súkromí - Privát Macko

Dr. Markušovského 495, 059 38, Štrba
 
Ubytovanie v súkromí

Privát Macko sa nachádza v obci Štrba vo Vysokých Tatrách. Hosťom ponúkame 3 samostatné apartmány, ktoré môžu byť podľa potreby aj prepojené.

Privát Macko sa nachádza v obci Štrba vo Vysokých Tatrách. Hosťom ponúkame 3 samostatné apartmány, ktoré môžu byť podľa potreby aj prepojené.

Zobraziť viac

Bolo tam nádherne.Ubytovanie fantastické , veľmy prijemné.Hodnotenie naše 1******. Citili sme sa tam veľmy dobre, ból to náš domov na pár dní. Bývať v rodinom dome bolo oveľa krajšie než v paneláku v jednéj izbe. Ďakujeme vám za výnimočne chvíľe. Bolo nám smutno keď sa náš výlet končil, nechcelo sa nám odísť , bolo tam krásne. Krásné miesto, milí ludia. Ubytujúcí sú veľmy milí a ochotný, poradili nám a zato tiež vám Ďakujeme. Veľmy by sme chceli prísť aj tento rok, uvidíme či nám to zdravie dovolí.Všetkým vrelo odporúčame toto ubytovaní , mate tam súkromie , tiché a krásné prostredie ,ideálne na oddych a relax a bonus cenovo najlacnejší ,ale najkrajšií. Náš názor a pociti z ubytovania u vás, ste najlepší. Ešte raz ďakujeme .
Bolo tam nádherne.Ubytovanie fantastické , veľmy prijemné.Hodnotenie naše ...
PAVOL
92%
23.01.2019

Ubytovanie v súkromí Privát Macko zahŕňa

Kapacity zariadenia

Počet lôžok: 22

Z najbližších zariadení odporúčame

Nevyhovuje Vám zariadenie? Zobraz ubytovacie zariadenia pre: Ubytovanie v súkromí, Ubytovanie Štrba