Penzión RAKI a ubytovňa

Penzión RAKI a ubytovňa sa nachádza v príjemnom, tichom prostredí iba 5 minút cesty od centra Bratislavy, 3 km od výstaviska Incheba Expo a na skok od Viedne a Budapešti. Svojim klientom ponúka vysoký štandard ubytovacích a hlavne relaxačných služieb.


Penzión RAKI  je postavený ako pasívny dom, plne klimatizovaný s neustálym prísunom filtrovaného čistého vzduchu, vďaka ktorému si vychutnáte nerušený spánok. Samozrejmosťou sú raňajky v reštaurácii penziónu, príjemné wellness, bezplatné wi-fi (aj na izbách) a parkovisko strážené kamerovým systémom. Pre hostí vieme zabezpečiť taxík do historického centra Bratisalvy za poplatok 6 €.

 

Nadštandardne vybavený Penzión Raki s ubytovňou Vám odporúča aj portál ubytovanie na Slovensku, kde patrí naše ubytovacie zariadenie medzi najobľúbenejšie penzióny v kategórii penzióny Bratislava ako aj medzi vyhľadávané ubytovne v sekcii  ubytovne Bratislava. Ak sa chcete dozvedieť o našom ubytovaní viac, navštívte stránku ubytovanie Petržalka a ubytovanie Bratislava.

 

Ubytovňa Bratislava je skvelým riešením pre ľudí hľadajúcich komfort za primerané ceny. Celoročne vyhľadávané ubytovanie Bratislava sa oplatí rezervovať s predstihom s portálom ubytovanie na slovensku. Je pritom len na vás, či si zvolíte štýlové Petržalka ubytovanie alebo dáte prednosť inej časti mesta.