Apartmány v lokalite „Staré Piešťany“

Pozývame Vás do našich  nových súkromných apartmánov Amália, ktoré ležia v starých Piešťanoch, v Trnavskom kraji, ani nie 2,4 km od miestnych kúpeľov. U nás si môžete oddýchnuť v pokojnej lokalite v komfortne zariadených apartmánoch. Ponúkame celoročné ubytovanie.

K dispozícii máme 7  uzamykateľných apartmánov umiestnených na prízemí a poschodí. Možnosť ubytovanie pre 2 až 4 osoby. Z toho 2 apartmány majú balkón, plus jeden balkón zdieľaný.

BABYFRIENDLY

Vytvorili sme  miesto kde sa bude  páči i vašim  deťom. Niektoré praktické veci môžete nechať doma: k dispozícii je tu pre vás detská stolička, postieľka, nočník, vybavený detský kútik kde sa vaše deti zahrajú.

FREE WIFI

V celom areáli máte k dispozícii zdarma WI-FI signál.

PET FRIENDLY

Ak hľadáte apartmán povoľujúci pobyt s domáci zvieratami, tak ste na správnom mieste.

Apartmány Amália Vám ponúkajú príjemné ubytovanie v krásnom kúpeľnom prostredí. Nájdete nás na stránkach nášho partnerského portálu MegaUbytovanie.sk, v sekcii ubytovanie v apartmánoch Piešťany. Tipy na výlety a aktivity nájdete na regionálnej podstránke ubytovanie Malé Karpaty. Príďte sa presvedčiť, že dovolenka na Slovensku je perfektná voľba. Tešíme sa na Vašu návštevu.