Nová chata pre rodiny s deťmi v prírode

CHATA KINDER

Nová, útulná Chata Kinder je vynikajúcou možnosťou práve pre rodiny s deťmi. Užite si pokojné chvíle so svojimi blízkymi v krásnom prostredí rekreačnej oblasti Košiarny briežok. Čerstvý vzduch, vôňa lesa, miesto na hranie aj grilovanie a k tomu aj výborná lokalita blízko vstupu do Slovenského raja, to všetko Vám ponúkame v Chate Kinder.

CHATA KINDER

Útulná chata postavená vo vysokohorskom štýle

Chata je vhodná pre 2 až 10 osôb
Krásne prostredie

Čerstvý vzduch, vôňa lesa

Útulná chata postavená vo vysokohorskom štýle ponúka celoročne ubytovanie s kapacitou pre 10 osôb. Radi u nás privítame menšie skupinky priateľov i rodinky s deťmi. Hneď pri vstupe Vás poteší priestranný obývací priestor s veľkou rozkladacou pohovkou. Tá slúži v prípade potreby ako prístelka pre 2 osoby. Pohodlne sa usaďte do kresla a pustite si svoj obľúbený program v televízii s káblovým pripojením alebo len tak relaxujte pri praskajúcom ohni v krbe. Raňajky i ďalšie jedlá si pripravíte v plne vybavenom kuchynskom kúte. Gazdinky ocenia keramickú varnú dosku, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, chladničku, hriankovač aj toastovač. Najete sa spolu za veľkým jedálenským stolom.

Ranný spev vtákov

Kvalitný spánok

Kvalitný spánok si vychutnáte v dvoch spálňach na prvom poschodí. Obe disponujú manželskou posteľou. Zo spální sa dostanete priamo na priestranný balkón. Vypočujte si tu ráno spev vtákov a nalaďte sa na pozitívnu vlnu. Pre Vaše ratolesti sme pripravili ďalšiu samostatnú spálňu v podkroví. Pohodlne sa tu vyspia 4 deti ale i dospelí. Kým si dospelí dajú rannú kávu, deti sa vo svojej izbe môžu do sýtosti hrať. Potešia ich spoločenské hry aj Xbox.

PREČO CHATA KINDER
Chata kinder

VÝHODY

Nová chata

Chata je nová postavená v roku 2019.

Povolené zvierata

Zvieratá sú povolene ale iba malá rasa, zdarma (po dohode s majiteľom)

2 až 10 osôb

V chate je možne ubytovať 2 až 10 osôb.

Pre deti

Detské ihrisko, Hojdačka, Šmýkačka, Hračky pre deti, Detská postieľka, Detská vysoká stolička

Min. 2 noci

Min. pobyt sú 2 noci.

Welllnes a relax

Masáže, Vírivka, Kúpacia kaďa

WiFi

V celom objekte je pripojenie.

Športové aktivity

Šípky, Stolný futbal

4 parkovacie miesta

Pri objekte (Oplotené parkovisko)

Pri objekte

Gril, Kotlík, Ohnisko, Terasa, Vonkajšie posedenie, Záhradná hojdačka

Celoročne

Chata je vhodná aj na zimu aj na leto

Doplnkové služby

Lyžiareň, Úschovňa na bicykle, Žehlička

Útulne prostredie

Moderná kúpeľná

Chata disponuje spoločnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, toaletou, stojanom na sušenie prádla aj fénom. Samozrejmosťou sú uteráky a papuče. Na vyžiadanie zabezpečíme detskú postieľku a detskú vysokú stoličku. Bezplatné WiFi pripojenie na internet je k dispozícii v celom objekte.

Svoje autá pokojne zaparkujte priamo pri objekte. Celý chatový areál je oplotený, nemusíte sa preto obávať o bezpečie. Pozývame Vás tráviť voľné chvíle na našej záhrade. Máte náladu na grilovačku? Využite gril, kotlík alebo ohnisko a pripravte si pečené špecialitky. Poseďte si na terase, kým sa najmladší účastníci zájazdu budú hrať, hojdať a výskať na šmýkačke.

Samozrejmosťou sú uteráky a papuče.

Okolie

Okolie ponúka pestré možnosti využitia voľného času. Vyberte sa na výlet na Tomášovský výhľad, do Zoologickej záhrady Spišská Nová Ves či na Skalný, Závojový, Machový, Kaskádový a Bočný vodopád. Adrenalín a zábavu zažijete na Ferrate HZS Kyseľ a v Alex Parku. Fanúšikov histórie zaujme návšteva Múzea Spiša, Kaštieľ v Markušovciach alebo Bazilika sv. Jakuba v Levoči.

Príďte si k nám užiť Vašu skvelú dovolenku a odneste si nezabudnuteľné zážitky z pobytu na Chate Kinder. Tešíme sa na Vašu návštevu!

Návrat hore