APARTMÁN
NA KUBÍNSKEJ HOLI

  • 6 osôb
  • úschovňa na lyže/bike
  • parkovacie miesto
img
Apartmán v stráni

Pokoj pod horami

Oravský spisovateľ Martin Kukučín v jednom zo svojich diel píše, že človek z času na čas cíti potrebu zahĺbiť sa do tichého toku prírody a oddýchnuť si v jej materinskom lone.

A presne taký je aj náš apartmán. V stráni, obklopený Oravskou Magurou, Chočskými vrchmi a Malou Fatrou, vás vie potešiť pohľadom a ukázať čaro pokoja všedných dní. Lebo tam, medzi lesmi a horami, ktoré sa týčia k nebu, sa zdá byť ten pokoj človeku akýsi bližší. Je len na vás, či za ním pôjdete do okolitej prírody alebo si ho budete vychutnávať z balkóna apartmánu. Nájdite u nás váš pokoj pod horami.

6 osôb

2 spálne

priestranný balkón

úschovňa na bike/lyže

parkovacie miesto

Pokochá sa na ňom, poteší srdce pohľadom

Galéria apartmánu

Zobraziť

Spálňa

Zobraziť

Obývacia izba

Zobraziť

Kuchyňa

Zobraziť

Kúpeľňa

img
VYBAVENIE APARTMÁNU

Tieto zariadenia máte v našom apartmáne k dispozícii

  • práčka so sušičkou (2 v 1)
  • 2 x televízor s prístupom na Netflix
  • sklokeramický sporák
  • rúra s mikrovlnným ohrevom
  • umývačka riadu
  • kávovar
  • rýchlovarná kanvica
  • mixér
  • sodastream
  • fén

INŠPIRUJTE SA PRÍBEHMI NAŠICH HOSTÍ

Váš pokoj pod horami

Peter
Peter
2023-03-10
10
Exceptional
Raido
Raido
2023-03-05
10
Exceptional
Andrej
Andrej
2023-03-01
10
Exceptional ☺ The apartment is almost brand new and tastefully decorated. It was the best-equipped apartment I have ever stayed in. Coffeemaker, sodastream, 2 TV's, board games and many more. Location is cca 1km from the ski slopes. Wellness is available in the neighboring building - entry fee 14E ☹ I missed a wooden spoon to mix scrambled eggs 🙂
Richard
Richard
2023-02-21
9,0
Superb
Milan
Milan
2023-02-12
10
Exceptional
Daniel
Daniel
2023-02-06
10
ďakujeme, vždy sa opäť vrátime ☺lokalita a výhľady boli na nezaplatenie. celková čistota a vybavenie apartmánu. Nič nám nechýbalo. jednoducho krása.
Lenka
Lenka
2023-01-12
10
Krásny priestranný apartmán s bohatým vybavením ☺Strávili sme tu 2 noci. Úžasný oddych v horách. Veľmi blízko k zjazdovke. Všetko k dispozícii - plne vybavená kuchyňa, 2 televízie, podlahové kúrenie, krásne bytové doplnky. Otvorený priestor v hornej spálni je prekrytý sieťou co mi prišlo veľmi nápadité. Celý apartmán bol veľmi čistý. Odporúčame každému, my sa určite vrátime.
Roman
Roman
2023-01-11
10
Krásny apartmán s nádherným výhľadom ☺Všetko bolo super, perfektná lokalita s krásnym výhľadom. Apartmán bol krásny, nový, čistý a perfektne vybavený. Komunikácia s majiteľom bola bezproblémová s rýchlou odozvou. Toto ubytovanie odporúčam - veľké, nové a priestranné. Radi sa vrátime znova.
Lucia
Lucia
2023-01-02
10
Exceptional
Patrik
Patrik
2022-09-05
10
great for long stays, there is everything you need and want ☺ new spacious apartment with smart equipment and clever designs all round. upstairs room had no protection which is questionable but we were sleeping downstairs. hot water and great kitchen. tv with Netflix was a plus for one evening. ☹ digital codes for the entry to the building and the apartment are annoying, last day it stopped working and we had to call the owner. stood in front of the door sweating hot.
Martin Zahumensky
Martin Zahumensky
7 Február 2023
Apartmán v stráni je jeden z najkrajších a najlepšie vybavených apartmánov, aké sme doposiaľ navštívili. Poloha apartmánu je výborná, kvôli skvelej dostupnosti na Kubínsku hoľu. Pobyt sme si veľmi užili a tešíme sa na ďalší krát.
Martina Chmelová
Martina Chmelová
30 Január 2023
Velmi prijemne ubytovanie s krasnym vyhladom na zjazdovku. V apartmane najdete vsetko potrebne na prijemny pobyt. Kuchyna aj kupelna su perfektne vybavene. A brutalne vonave periny aj uteraky. 🙏 komunikacia s majitelkou je velmi prijemna. Promptne reaguje na vsetky otazky. Citili sme sa tu ako doma 😉 a svah aj rozne turisticke trasy su len na skok od ubytovania.
Maroš Pilek
Maroš Pilek
30 Január 2023
Skvelé ubytovanie na skok od Ski Kubínska. Apartmán plne a krásne zariadený, môžem len odporučiť.
Zažite kľud a pohodu v našom Apartmáne v stráni, ktorý patrí medzi overené ubytovacie zariadenia portálu Mega Ubytovanie na Slovensku. Vyhľadajte si nás v katalógu ubytovanie Orava a prečítajte si o možnostiach a aktivitách, ktoré môžete pri pobyte u nás vyskúšať. Tešíme sa na Vašu návštevu.
Tipy na výlet

Toto sú dobrodružstvá, na ktoré sa môžete vydať

img
Kubínska hoľa

Lanovka, paragliding, tarzania, zipline, horské trojkolky či terénne kolobežky. Toto je len časť atrakcií, ktoré ponúka Kubínska hoľa počas roka. Ak máte radšej prechádzky lesom, cestou na Minčol si v lete môžete nazbierať za hrsť čučoriedok či horských jahôd a v zime užiť skialp.

vzdialené 1 km Zobraziť na mape

img
Veľký Choč

Hovorí sa, že široko-ďaleko nie je končiara s takým pekným výhľadom na Slovensko, aký ponúka práve tento vrchol. Najkrajší je podľa nás na jeseň, kedy vie očariť krásnou inverziou. Choč sa zapáčil aj mnohým slovenským spisovateľom, ktorý jeho krásu ospevujú vo svojich dielach.

vzdialené 20.8 km Zobraziť na mape

img
Západné Tatry

Sú lacnejšie, je v nich menej ľudí a ponúkajú neobjavené scenérie. Presne také sú naše milované Roháče. Cestou z nich nezabudnite navštíviť aj Brestovskú jaskyňu či Múzeum oravskej dediny v Zuberci. Prvý augustový víkend tu na vás čakajú Podroháčske folklórne slávnosti.

vzdialené 47.4 km Zobraziť na mape

img
Plavba plťou a loďou

Nechceli ste si niekedy vyskúšať, aké je to plaviť sa plťou popod bralo Oravského hradu či vyhliadkovou loďou na Slanický ostrov umenia, ktorý je uprostred Oravskej priehrady? Aj toto ponúka región Orava.

vzdialené 17.1 km Zobraziť na mape

img
Oravská galéria

Radí sa medzi 3 najlepšie slovenské galérie a vystavovala v nej diela rada známych umelcov zo Slovenska aj sveta. Reč je o Oravskej galérii, ktorú nájdete na Hviezdoslavovom námestí v Dolnom Kubíne.

vzdialené 7.6 km Zobraziť na mape

img
Oravské múzeum

Dominanta Oravy je nepochybne Oravský hrad, no previezli ste sa už na oravskej lesnej železnici alebo stihli zavítať do známej Hviezdoslavovej hájovne či rodných domov oravských spisovateľov?

vzdialené 11.6 km Zobraziť na mape

Kontakt

Chcete sa nás niečo opýtať?

Adresa

Beňovolehotská
apartmán X51
026 01 Dolný Kubín

Fakturačné údaje

ConsuLLting s.r.o.
Na Sihoti 1164, 026 01 Dolný Kubín
IČO: 53440412
DIČ: 2121366258
IČ DPH: SK2121366258
Číslo účtu: SK1302000000004383412253

    MAPA

    Tu nájdete
    náš apartmán