Povedzte ubytovateľovi,
že máte kontakt z ubytovanie.sk

Ubytovanie Villa Gloria starstarstar***

Donovaly 102, 976 39, Donovaly
 
Penzión

Villa Gloria na Donovaloch už roky patrí k obľúbeným a vyhľadávaným rekreačným zariadeniam. Nachádza sa v pokojnej časti centra Donovál v bezprostrednej blízkosti lyžiarskych svahov Záhradište s pekným výhľadom na okolité hory.

Villa Gloria má bezproblémový prístup autom a možnosť parkovania pred objektom. Parkovisko je chránené kamerovým systémom. V letných mesiacoch je možné využívať záhradné posedenie a ohnisko. V zimných mesiacoch je pre naších hostí pripravená moderne vybavená lyžiareň.

Villa je celoročne vhodná na individuálnu rekreáciu, ako aj na spoločenské a firemné udalosti akými sú oslavy, školenia, porady a podobne. K dispozícii je priestranná a plne technicky vybavená (projektor, plátno, veľká LED obrazovka) spoločenská miestnosť s krbom a terasou. Pre najmenších hostí máme pripravený nový detský kútik. Na recepcii sa nachádza automat s čerstvou kávou a ďalšími nápojmi.

Villa Gloria na Donovaloch už roky patrí k obľúbeným a vyhľadávaným rekreačným zariadeniam. Nachádza sa v pokojnej časti centra Donovál v bezprostrednej blízkosti lyžiarskych svahov Záhradište s pekným výhľadom na okolité hory.

Villa Gloria má bezproblémový prístup autom a možnosť parkovania pred objektom. Parkovisko je chránené kamerovým systémom. V letných mesiacoch je možné využívať záhradné posedenie a ohnisko. V zimných mesiacoch je pre naších hostí pripravená moderne vybavená lyžiareň.

Villa je celoročne vhodná na individuálnu rekreáciu, ako aj na spoločenské a firemné udalosti akými sú oslavy, školenia, porady a podobne. K dispozícii je priestranná a plne technicky vybavená (projektor, plátno, veľká LED obrazovka) spoločenská miestnosť s krbom a terasou. Pre najmenších hostí máme pripravený nový detský kútik. Na recepcii sa nachádza automat s čerstvou kávou a ďalšími nápojmi.

Zobraziť viac

Cistota v izbe aj v vsade v interieri vyborna,pekne okolie,pestre ranajky cerste,kludna poloha,blizko na atrakcie donovalov.
Cistota v izbe aj v vsade v interieri vyborna,pekne okolie,pestre ranajky ...
BT
100%
16.11.2023
Moderne zariadená izba, chutné ranajky, pekný výhlad, nádherná priroda, kopec zaujímavostí na okolí. JK
Moderne zariadená izba, chutné ranajky, pekný výhlad, nádherná priroda, ...
Jaja
100%
07.09.2023

Villa Gloria zahŕňa

Kapacity zariadenia

Počet lôžok: 38Školiace miesta: 30Kapacita kongresovových priestorov: 30

Vybavenie zariadenia

TrezorOhniskoPsom vstup povolenýBaby friendlyDetské ihriskoKrbNefajčiarske prostredieLetná terasaGrilParkovisko
Bohaté raňajky formou bufetových stolov sú základom pre maximálny zážitok z Vašej dovolenky.

Večerné posedenie pri rozpálenom krbe v spoločenskej miestnosti je výborným miestom na relax po celodennej lyžovačke alebo turistike. O vašu výstroj sa postaráme v modernej lyžiarni a deti si určite zamilujú detský kútik v priestoroch spoločenskej miestnosti. K dispozícii je taktiež bar s ponukou nealkoholických nápojov, piva či vína.

U nás sa o svoje vozidlo nemusíte báť. Ku každej rezervovanej izbe získate automaticky parkovacie miesto monitorované kamerovým systémom úplne zadarmo.

Potrebujete vybaviť dôležitý pracovný email alebo nahrať na Facebook fotografie z Vašich prvých metroch na lyžiach? Vďaka WiFi pripojeniu na internet priamo na izbe to bude hračka.

Moderné a bezpečné detské ihrisko tvorí neoddeliteľnú časť Villy Gloria. Spokojnosť detí je u nás na prvom mieste, a preto sa môžu do sýtosti vyblázniť na viacerých hracích prvkoch. Myslíme však aj na dospelých, pre ktorých je pripravený altánok s ohniskom ideálnym na večerné posedenie, grilovanie a opekanie pri pohári dobrého vína.

U nás dobre vieme, že domáci miláčikovia sú členmi rodiny. Vezmite ich na dovolenku so sebou! U nás máme zvieratá radi.

Vybavenie izieb

Sociálne zariadenie na izbeRádioKuchyňaTVChladničkaInternet
Apartmán s balkónom
Štúdiový apartmán s kompletne vybavenou kuchynskou linkou a samostatným balkónom je ideálnou voľbou pre páry. Apartmán je vybavený LCD televízorom, bezdrôtovým pripojením na internet a samozrejme kúpeľňou so sprchovým kútom. Apartmány je taktiež možné prepojiť a vytvoriť tak jeden veľký rodinný apartmán. Vybavenie: manželská posteľ, WiFi pripojenie, balkón s výhľadom.

Jednospálňový apartmán
Jednospálňový apartmán pozostáva s predsiene, kompletne vybavenej kuchynskej linky s umývačkou riadu, obývacej izby a samostatnej spálne. Apartmán je vhodný najmä pre pre menšie rodiny s 1 dieťaťom alebo pre náročnejšie páry, ktoré sa nechcú obmedzovať a chcú si dopriať maximálny komfort. Vybavenie: manželská posteľ, WiFi pripojenie, kuchyňa.

Rodinný apartmán s balkónom
Rodinný apartmán pozostáva s veľkej obývacej izby spojenej s kuchynskou linkou s jedálenským stolom, predsiene, samostatnej spálne, vlastnej kúpeľne so sprchovým kútom a priestranným balkónom s dych berúcimi výhľadmi na okolité hory . Vhodný je najmä pre rodiny s 1-2 deťmi. Spálňa aj obývacia izba majú vlastný LCD televízor a samozrejmosťou je WiFi pripojenie na internet v celom objekte. Vybavenie: manželská posteľ, WiFi pripojenie, vybavená kuchyňa, balkón s výhľadom.

Dvojlôžková izba s balkónom
Dvojlôžková izba DeLuxe s balkónom a jedinečným výhľadom na hory ponúka pohodlný odpočinok pre 2 osoby. Každá izba je vybavená LCD televízorom, bezdrôtovým pripojením na internet a samozrejme kúpeľňou so sprchovým kútom. Celková rozloha dvojlôžkových izieb je 19 m2. Vybavenie: manželská posteľ, WiFi pripojenie, balkón s výhľadom.

Dvojlôžková izba
Užite si romantickú dovolenku na Donovaloch! Dvojlôžková izba DeLuxe ponúka pohodlný odpočinok pre 2 osoby. Každá izba je vybavená LCD televízorom, bezdrôtovým pripojením na internet a samozrejme kúpeľňou so sprchovým kútom. Celková rozloha dvojlôžkových izieb je 16 m2. Vybavenie: manželská posteľ, WiFi pripojenie, sprchový kút a WC.

Trojlôžková izba
Trojlôžkové izby Premium ponúkajú komfortné ubytovanie pre menšie rodiny, pretože vieme, že rodinná dovolenka je najlepšia dovolenka. Každá izba pozostáva z predsiene, kúpeľne so sprchovým kútom a samotnej izby. LCD televízor a Wifi pripojenie na internet sú taktiež samozrejmosťou. Izbu je taktiež možné obsadiť iba 2 osobami. Vybavenie: manželská posteľ, WiFi pripojenie, sprchový kút a WC, výhľad na hory.

Štvorlôžková izba
Najpriestrannejšie štvorlôžkové izby Superior s manželskou posteľou a 2 samostatnými lôžkami sú ideálne pre väčšie rodiny či skupiny a pozostávajú z predsiene, kúpeľne so sprchovým kútom, samotnej izby a balkóna s krásnym výhľadom na hory. LCD televízor a WiFi pripojenie na internet sú samozrejmosťou. Vybavenie: manželská posteľ, WiFi pripojenie, sprchový kút a WC, výhľad na hory.

Vybavenie všetkých izieb: kúpeľňa so sprchovým kútom, sušič vlasov, uteráky, osušky, kozmetika, LCD televízor, WiFi pripojenie na internet, posteľná bielizeň, parkovacie miesto.

Možnosti športovania

LyžovanieParaglajding Turistické trasyCyklistické trasyDetské ihriskoBowlingBežkovanieSki servis
Desiatky turistických chodníkov v okolí Donovál ležia na ploche dvoj národných parkov Veľká Fatra a Nízke Tatry. Ponúkajú nádherné panoramatické výhľady, prírodné rezervácie a prírodné pamiatky, ktoré by nemali ujsť žiadnemu návštevníkovi. Počas letnej turistickej sezóny sa taktiež môžete vyviesť na vrchol Novej hole modernou kombinovanou 6-sedačkovou lanovkou a môžete sa tak pokochať krásnym výhľadom Nízkych Tatier a Veľkej Fatry. Pri priaznivom počasí a výbornej viditeľnosti je možné vidieť až vrchol Kriváňa.

Krásne okolie Donovál s 375 kilometrami cyklotrás najlepšie spoznáte zo sedla bicykla. Nemôžete si priniesť vlastný? Nič sa nedeje. Ochotne Vám požičiame naše. Viac ako 375 kilometrov označených a plne prejazdných cyklotrás je garanciou, že cyklisti sa na Donovaloch nudiť určite nebudú. Rozdelené sú do niekoľkých kategórií podľa náročnosti a vyberie si tak určite každý. Trasy sú značené tak, aby ich v rozmedzí 1-8 hodinového bicyklovania zvládli rodiny s deťmi, seniori ale aj športoví cyklisti.

Vaše pozornosti nesmie uniknúť ani moderné centrum Fun aréna s bobovou dráhou, lezeckou stenou, trampolínami, či nafukovacím hradom pre deti.

Lyžiarske stredisko PARK SNOW Donovaly patrí k najmodernejším a najobľúbenejším lyžiarskym strediskám na Slovensku. Celkovo ponúka viac ako 11 km lyžiarskych tratí z ktorých je 7 km aj umelo zasnežovaných. 17 zjazdoviek je rozdelených podľa obtiažnosti a tak si na svoje prídu začiatočníci aj pokročilí lyžiari.

Možnosti wellness

Vírivý kúpeľSauna
V spolupráci s partnerským wellness centrom Wellness Gardenia Donovaly, sme si pre Vás pripravili špeciálnu ponuku na využitie služieb so zľavou až 50%. Čo môže byť po lyžovačke či turistike lepšie, ako horúce sauny a oddych vo vírivke? K dispozícii máte saunový svet s fínskou, parnou a infra saunami a vírivku. To všetko v privátnej atmosfére pre minimálne 5 a maximálne 15 ľudí. V prípade záujmu o súkromné wellness je možné prenajať celé zariadenie za zvýhodnenú cenu 100 € / 2 hodiny a nebudete nikým rušení.

V zariadení sa možno dohovoriť

AnglickyPoľsky

Kongresové služby

DVD prehrávačKopírovanieSekretárske službyPCDataprojektorInternetTVPlátnoFlip chart
SEMINÁRE A ŠKOLENIA
Školenia, semináre, kurzy, tréningy, prezentácie. Pre Vaše potreby je k dispozícii plne zariadená konferenčná miestnosť s kapacitou až 30 ľudí a je iba na Vás, či sa rozhodnete využiť digitálnu techniku alebo klasickú formu flipchartu. Pre maximálne pohodlie Vám zabezpečíme stravovanie podľa požiadaviek, od raňajok až po plnú penziu.

TEAM BUILDINGY
Správna atmosféra v pracovnom kolektíve je alfa a omega úspešne fungujúcej spoločnosti. Naberte inšpiráciu v krásnom prostredí Donovál a zažite aktívny oddych na vlastnej koži. Či už preferujete aktívny alebo pasívny oddych, u nás si vždy vyberiete.

STRETNUTIA A OSLAVY
Či už plánujete oslavu okrúhlych narodenín, menšiu svadbu, rodinnú stretávku, či iba priateľské stretnutie v kruhu známych radi pre Vás takúto akciu zorganizujeme. Netrápte sa zháňaním agentúry, ktorá Vám pripraví program, o všetko sa postaráme my.
Nevyhovuje Vám zariadenie? Zobraz ubytovacie zariadenia pre: Ubytovanie Penzión, Ubytovanie Donovaly
 
Reklama

GAMO Cloud predstavuje jednoduchý a efektívny spôsob ako pre svoju firmu zabezpečiť virtuálne dátové centrum s vysokým výkonom a garantovanou dostupnosťou.

Vyberte si skvele darčeky pre rôzne príležitosti: Darčeky pre muža Darček pre ženu Darček na svadbu Darček na krstiny